Zet je feestmuts op!

0
1117

Als je zo’n mooie kaart of cadeautasje krijgt, word je vanzelf vrolijk en je voelt je helemaal het feestvarken. Jouw verjaardag kan niet meer stuk!


Boekenvoordeel Voorjaarscollectie Party diverse Papierbloks, Luxe Papierbloks, Papierblok Labels, Papieren bloemen en meeldraden, Taartkleedjes, Strikjes, Papieren roosjes, 3D-stickers, Plakparels, Knoopjes, Luxe lint met dessin, Katoenen koord, Rubber stempels Cijfers en Feest | Feestmutskaart | Cupcake-kaart | Cardstock geel, blauw, groen | Scor Pal | Stempelinkt oranje, blauw, paars, geel | 4 eyelets met eyeletsetter | Naald en garen | 3D-kit | Dubbelzijdig plakband.  Materialen van Boekenvoordeel

Algemeen – Plak de papieren bloemen, roosjes en uitgeknipte stempelafdrukjes met 3D-kit op de kaart. Zet het lint met dubbelzijdig plakband vast. Bewerk de randen van het papier met stempelinkt en een sponsje.

Tasje met feestmuts – 
Snij 2 keer geel kaartenkarton van 20 x 21 cm. Score de korte kant op 2 – 4 – 18 cm. Score de lange kant op 4 cm. Beplak de 2 delen met dessinpapier. Zet het tasje met dubbelzijdig plakband in elkaar. Sla er aan de bovenkant eyelets in en rijg er lintjes door. Versier de kaart met feestmuts met plakparels, papieren bloemen, lint, knoopjes, een 3D-sticker en stempelafbeelding. Plak alles op het tasje.

Harten doily – Maak een blauwe dubbele kaart van 14,5 x 14,5 cm. Snij dessinpapier van 14 x 14 cm en knip ook een strook met taartjes. Naai het met 4 knoopjes op het vierkant van dessinpapier. Plak een doily op blauw glitterkarton en knip het langs de rand uit. Versier het met een strikje. Druk stempels af en knip ze uit. Plak daarna alles op de kaart.

Labelkaart – Maak een groene dubbele kaart van 14,5 x 14,5 cm. Snij dessinpapier van 14 x 14 cm en stroken van 4,5 x 14,5 cm en 3,5 x 14,5 cm. Plak ze op elkaar en zet ze met dubbelzijdig plakband aan de zijkanten op het dessinpapier vast. Hiertussen kun je de labels schuiven. Bevestig een 3D-sticker en een strikje op de strook. Versier de labels met een stempelafdruk en een lintje. Op het voorste label komt een papieren bloem.

Envelopkaart met vlaggetjes – Score kaartenkarton van 15 x 29,5 cm op 11 en 25 cm en vouw er een envelop van. Bekleed de voorkant van de envelop met dessinpapier van 10,5 x 14,5 cm, een ronde kaart uit het luxe papierblok en een lintje. Versier het met een 3D-sticker en een strikje. Naai er aan de onderkant 2 knoopjes op. Plak op de onderste flap dessinpapier van 4 x 14,5 cm. Plak er een lintje op en zet er 2 knoopjes op vast. Zet dit flapje aan de zijkanten vast met dubbelzijdig plakband, zodat je er een kaart in kunt schuiven. Bekleed de binnenkant van de envelop met dessinpapier van 10,5 x 14,5 cm. Bestempel een label en strik er een lintje door. Bevestig het aan de bovenkant binnenin de envelop. Plak dessinpapier op de bovenkant van de cupcake-kaart. Druk een stempel af, knip het uit en plak het op de cupcake.

Hennie Barendregt-van Zelst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here