Zo veelzijdig zag je zijde nooit

0
82

Zijde is hotter dan ooit. Zonder dat je het in de gaten hebt wordt er om ons heen veel zijde gebruikt. Niet alleen bij kunstobjecten, in de trouwjurk van Koningin Maxima of op de catwalk, maar ook bij creatieve uitspattingen ter ontspanning en vermaak.

Voordelen van zijde
Vaak denken mensen bij zijde aan een glanzende stof. Alleen het is veel meer dan dat en kent vele variaties. Van stoer en robuust tot mat en soepel, stevig en glanzend. Zo heeft zijde een antiallergische en beschermende eigenschap tegen UV licht, is het makkelijk te wassen en droogt het snel. Het helpt een beschadigde huid te herstellen en vermindert gezondheidsklachten zoals astma en eczeem. De stof heeft een fantastische kleurstof opname, waardoor je zijde gemakkelijk kunt beschilderen. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, waardoor de stof zelfs op natuurbegraafplaatsen gebruikt mag worden.

Do it Yourself
Zijdewinkel heeft alles in huis om zelf creatief aan de slag te gaan met zijde. Je kunt de stof kopen vanaf een halve meter en gebruiken voor bijvoorbeeld zijdeschilderen, vilten, het maken van kleding, beddengoed of een trouwjurk. Daarnaast heeft de shop inspirerende do-it-yourself pakketten samengesteld, zoals het starterspakket ‘Kleur je eigen zijden sjaal’. 

Ga voor meer informatie en DIY pakketten naar zijdewinkel.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in