6 leuke DIY ideeën voor Valentijn

Maak een kaart of een knutselwerk voor 14 februari!

0
4267

We hebben allemaal even bij kunnen komen van alle feestdagen in december, maar nu komt de volgende feestdag om de hoek kijken: Valentijn! Heb jij al een kaartje of cadeau in gedachten voor jouw geliefde? Het hoeft niet eens je partner te zijn, maar het kan iedereen zijn waar je van houdt. Ik heb enkele leuke DIY ideeën voor Valentijn verzameld! Ik deel ze in deze blogpost samen met jullie.

DIY doosje met liefdesbrieven

Een cadeau en een bericht in één? Kies dan voor een liefdesbrief in een doos dat je cadeau kunt geven. Shifra heeft dit gedaan door op te sommen waarom zij van haar man houdt, maar je kunt ook kiezen voor andere lijstjes natuurlijk. Deze items staan op kleine briefjes in de vorm van een hartje.

Printable

Maak jij lunch klaar van jouw partner, kinderen e.d.? Wens ze een fijne valentijnsdag met deze labels die je op zakken kunt klemmen of plakken. Het is een printable van Bij Deb, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf maken. Zo laat je iemand weten dat je van hem of haar houdt!

DIY wenskaart

Woont iemand op afstand of wil je gewoon een klein berichtje sturen? Dit kun je niet op een leukere manier dan een handgemaakte kaart. Deze wereldse kaarten, onderdeel van een artikel in het tijdschrift HobbyHandig, tonen aan dat liefde grenzeloos is!

DIY geborduurd hart

Normaal gesproken borduur je natuurlijk op stof, maar het kan ook anders! Gebruik een gaatjesbord om van dikke wol een geborduurd hart te maken. Dit is vast jouw weg naar het hart van een creatieveling!

DIY liefdesdrank

Houd jij wel van wat decoratie in huis? Maak je eigen mini liefdesdrankjes met confetti, kraaltjes of zand! Niet alles in het lijstje van DIY ideeën voor Valentijn hoeft natuurlijk voor een ander te zijn. Eventueel kun je er natuurlijk ook een kleine boodschap in doen, als je hem toch aan iemand wilt geven. Lees op mijn blog Nouk-san hoe ik deze flesjes heb gemaakt!

DIY kaart

Om het lijstje met DIY ideeën voor valentijn af te sluiten, vind ik nog een kaart eigenlijk wel op z’n plaats. Prachtig als je van pasteltinten houdt! Bovendien natuurlijk gewoon erg liefdevol. Lees meer over deze Valentijnskaart vol liefde op The Life Factory.

Wat ga jij voor een kaart of knutselwerk maken voor Valentijn?

Groetjes,
Anouk
www.nouk-san.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in