Cards & Scrap 19 (ook online)

0
1569

Recyclen: hergebruik made easy!

De grootste hobby- en scrapvakbeurzen in Anaheim USA en Creativ World op Paperwolrd in Frankfurt zijn een bron van inspiratie voor de rest van het jaar. Daar worden nieuwe kleuren, trends en materialen gepresenteerd en die zie je terug in bijvoorbeeld deze uitgave!

Mixed Media is een trend die duidelijk in de lift zit. Je zag al eerder Mixed Media, oftewel het verwerken van diverse technieken en materialen op lay-outs, canvasdoek, home deco objecten en kaarten. In deze uitgave maak je een Mixed Media lay-out en Paper Blending op kaarten. Ook vind je veel meer mooie creaties en ideetjes waar je blij van wordt. Probeer eens mee te doen met ‘Filofaxen’ of zet met Picasa letters op je foto’s en maak er mooie boekenleggers van.

In deze editie krijg je weer veel nieuwe inspiratie voor je eigen scraps en werkstukken. We combineren de nieuwste trends met gebruikte materialen en genieten van het recyclen! Nu het voorjaar echt bijna begint, maken we de bloemenzee vast van papier. Dit en nog veel meer in de Cards & Scrap vol handige tips, tricks en technieken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in