Creëer Magazine 4 (ook online)

0
1261

Voor je ligt alweer het vierde nummer van Creëer Magazine. Dit keer geen drie trendstijlen, maar deze editie staat helemaal in het thema van ‘Doe bewust’! Laat je inspireren door de prachtige foto’s en maak de leukste items voor in huis. Aan de slag maar!

In deze editie willen we je inspireren om jouw oude ‘rommel’ om te toveren naar iets hips wat je graag weer wilt gebruiken. Zo blazen we nieuw leven in oud servies, door er grafische figuren op te stippen. Handletter op glazen potten en maak er nieuwe bewaarpotten van. Ook leuk voor in de keuken is het upcyclen van keukengerei. Blader snel naar pagina 58.

Go zero waste! Gooi je jeans niet weg als ze niet meer passen of scheuren hebben. Maar maak er een cover voor je schetsboek van of gebruik ze als wanddecoratie in een borduurring. Gaaf en trendy! Probeer je wat duurzamer te leven? Dan vind je het vast leuk om straks met jouw gehaakte washand te douchen om vervolgens met jouw gehandletterde linnen (of gehaakte!) tas de deur uit te gaan.

Om het groen in huis te halen, laten we je kennis maken met Isabelle van HAPPY CIRCLE. Zij vertelt enthousiast over hoe zij een ander, creatief alternatief maakt voor plastic plantenbakken. Daarnaast kun je zelf aan de slag met een plantenmandje én een hanger van macramé.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in