HobbyHandig 170 (ook online)

Vier de gezellige Decembermaanden met HobbyHandig

0
5363

Al weken is de redactie helemaal in Kerstsfeer. Dat is natuurlijk niet heel vreemd want HobbyHandig 170 is op en top Kerst en de werkstukken stralen dit volop uit. Natuurlijk zijn er ook veel Sinterklaasliefhebbers! Haken is helemaal ‘hot’, superleuk om te doen en een origineel idee is dan uiteraard een echte blikvanger. Er aan beginnen dus!

De wintermaanden zijn altijd heerlijk om creatief aan de slag te gaan. De lange, donkere avonden lenen zich uitstekend om je alvast voor te bereiden op je kerstdiner, een leuke wintermuts te breien, Sinterklaassurprises te maken en vergeet vooral je kerstkaarten of originele cadeauverpakkingen niet.

En wat denk je van Oud&Nieuw! Bij ons is dat altijd een hele happening met veel supergezellige mensen om ons heen en Machtelts overheerlijke zalmsoesjes geserveerd op de gepimpte schaal gaan dit jaar dan ook goed scoren. Erg handig zijn dan de gemerkte champagneglazen, want met zo’n groot gezelschap ben je altijd weer je glas kwijt. Dat gaat dit jaar dus niet gebeuren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in