HobbyHandig 175 (ook online)

Haal de gezelligheid in huis met alle herfst DIY's

0
4454

HobbyHandig 175 staat bol van de gezelligheid. Van kleurrijke paddenstoelen en pompoenen tot ingetogen roesttinten op canvas. Er zijn heerlijke creaties om van te smullen, zowel letterlijk als figuurlijk, want wie is er nu geen liefhebber van bakken in combinatie met leuke creaties. Daarnaast zijn er volop mooie ideeën om je huis gezellig te maken.

De bladeren gaan weer vallen, maar naast herfst is er ook al even een knipoog naar de winter. De Kerst is in aantocht en daar zijn de nodige voorbereidingen voor nodig. Het is nu het moment om volop aan de slag te gaan met kerstkaarten, de avonden worden langer en dan is dat een heerlijke bezigheid en dat geldt uiteraard ook voor de andere creaties uit deze HobbyHandig. Of je nu van handwerken, modelleren, kaarten maken of welke andere techniek of hobby houdt, het najaar en de winter zijn de seizoenen bij uitstek waarin je vooral zin hebt om te hobbyen.

In deze periode vinden ook veel feestjes plaats, daarvoor bieden we volop traktatie-ideeën voor zowel jong als oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Halloweenparty, vooral leuk om dit samen met de (klein)kinderen te maken, een paddenstoelentaart/koekjes en een voetbalfeestje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in