HobbyHandig 187 (ook online)

10x home deco

0
4747

Met de herfst in aantocht en terugkijkend op een heerlijke zomer, is het superfijn om met met de kortere dagen weer langere hobbyavonden te krijgen! Wij verheugen ons daar altijd op! Wat betreft de thema’s en stijlen is dit misschien wel het meest gevarieerde HobbyHandig-nummer van het jaar.

Het is fijn om nog even een knipoog naar de zomer te maken met de gehaakte zonnehanger. En omdat we de herfst ingaan, zijn er ook volop artikelen in herfstsfeer, zoals het decoratiebord en de vilten eendjes. Met leuke eigengemaakte creaties geef je je huis een gezellige uitstraling. Natuurlijk mogen naast home deco-items ook kerstkaarten niet ontbreken, want ja, het is nu dé tijd om aan de slag te gaan.

Verder vind je in dit nummer een aantal nieuwe hobbytrends waar je steeds meer over hoort zoals Zentangle, Mixed Media en Art Journaling. Denk niet dat dit niks voor jou is, omdat het te moeilijk lijkt of omdat je denkt dat je niet kunt tekenen. Het mooie van deze technieken is juist dat iedereen het kan! En dat is natuurlijk ook wat creatief bezig zijn zo leuk maakt: iedereen kan het. Dus, snel aan de slag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in