HobbyHandig 192 (ook online)

Creëer je eigen vakantiegevoel met HobbyHandig

0
5593

Juli en augustus zijn dé vakantiemaanden bij uitstek! Ga je naar een ver oord, met exotische stranden en cocktails aan het zwembad? Op de camping in Frankrijk of Spanje? Of blijf je in eigen land, aan zee of gewoon thuis? Heerlijk is het sowieso, want het vakantie-gevoel geeft een ultieme sfeer van tevredenheid en vrijheid, maar ook: creatieve inspiratie!

Zonnige, zomerse items zijn nu zo leuk om mee aan de slag te gaan. En in de HobbyHandig 192 vind je genoeg inspiratie voor de hele zomer. Maak een strandtas in vrolijke kleuren, gehaakte slippers voor jubeltenen of een kegelspel waar de kids zich mee kunnen vermaken (binnen of buiten!). Ook handig voor op reis: de hoes van kurk voor je smartphone en de zachte tablet steun.

In deze uitgave vind je ook tips voor een zomerse update voor je tuin of balkon. Maak een pallet-tuintje en laat die groene vingers maar jeuken! Een tuintje voor in huis maak je met Fimo en een heleboel fantasie, en met drijfhout of schelpen op je home decoratie haal je nog
meer vakantie-gevoel in huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in