HobbyHandig 193 (ook online)

1
5506

De zomer is alweer voorbij, iedereen is uitgerust teruggekomen van vakantie en we maken ons op voor een nieuw hobbyseizoen! Er staan veel creatieve beurzen op de agenda en ook HobbyHandig staat natuurlijk weer boordevol gloednieuwe projecten om meteen mee aan de slag te gaan.

Voor in huis is het botanische thema al een tijdje een echte sfeermaker, zo ook dit seizoen. Borduur een merklap ‘nieuwe stijl’ met vetplantjes en cactussen en maak hiermee een hip stylinghoekje in je woonkamer. Werk je liever met papier, scrap en kaarten? Dan zal de nieuwe trend Handlettering je zeker aanspreken! Ga aan de slag met fineliners,
kroontjespennen, penselen en (kleur)potloden om de mooiste letters en teksten te schrijven of kleurrijke of zelfs magische kleurplaten te maken.

Haak voor de koudere dagen van dit najaar een prachtige omslagdoek in prachtige herfsttinten. Voor in huis zijn er de ‘nature baskets’, hippe manden gehaakt met raffi a die prachtig staan in een interieur met een natuurlijke look. Hou je van stoer en stijlvol, dan maak je een krijtbord met lichtjes. Een blikvanger voor een donker hoekje in de hal of boven een dressoir in de woonkamer. Kortom, genoeg creatieve DIY-projecten om urenlang aan de slag te gaan, ook als de dagen weer korter worden!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in