HobbyHandig 194 (ook online)

1
2015

Heb je ook zo’n zin in die warme winteravonden! Wij wel, want we hebben weer heel veel leuke ideeën voor je verzameld. En met die langere, donkere dagen en avonden zorgt dat ervoor dat we nog meer zin en tijd hebben om lekker aan de slag te gaan. Met de feestdagen in het vooruitzicht geeft deze uitgave natuurlijk een groot aantal sfeervolle en handige creaties, die echt niet altijd veel geld kosten.

 

 

 

 

 

 

Inhoud:

Home Deco – In deze uitgave hebben staan veel Home Deco projecten. Van Macrame hangers, houten labels, keuken accessoires tot een winterkrans. Hiernaast kun je ook gaan modelleren. Maak een winterhertje of een snoezig engeltje. Maak je huis helemaal winter- en feestdagen klaar!
Handwerken – Natuurlijk heeft deze uitgave ook handwerkprojecten. Brei een warme voetenzak of leuke vogeltjes. Borduur kerstdecoraties, of kom in de kerststemming met een gehaakte kersttrui. Wil je een grotere uitdaging aangaan? Haak dan het lossen-en-vasten-deken.
Kaarten en Papier – Ook voor de papierliefhebbers hebben we leuke creaties. Maak winterse kaarten door bijvoorbeeld te kleuren op kraft. Je hoeft niet perse kaarten te maken met papier maar je kunt ook miniatuurkransen maken.
Pimpen en bakken – Even toe aan een heel ander project? Pimp al je bureauaccessoires met CreaTape of maak een snoephuisje met een mooi gebreid effect.
Kids – Ook voor de kids is er weer genoeg te doen. Ze kunnen poppen aankleden of een leuke kalender maken. Hiernaast kunnen ze een kleurplaat insturen en hiermee een leuke prijs winnen!
Gifts – Zoek je nog een klein cadeautje? We hebben inspiratie voor de leukste kerstcadeautjes. Daarnaast leggen we uit hoe je schattige wensboekjes maakt.
Inspiratie – Natuurlijk vind je ook in deze uitgave het laatste nieuws, maar bijzonderder je vind er een lees verhaal van Lisanne van Multem. Ontdek hoe zij haar succes gevonden heeft in het haken.

 

1 REACTIE

  1. ik wil graag het blad opzeggen , om dat het niet meer voldoet aan mijn verwachtingen.
    er staan te weinig ideeen voor mij in het blad .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here