HobbyHandig 195 (ook online)

2
2229

Als je aan de freubel gaat, denk dan GROOTS! Er zijn momenteel prachtige, grove, dikke garens te koop. Maak bijvoorbeeld een lekkere warme plaid voor op de bank. En dat doe je natuurlijk met het super populaire armbreien. Verder in deze uitgave een leuk home deco idee met Magic Snow. Bekijk ons filmpje op www.hobbyhandig.nl/howto om te zien hoe je zelf deze kunstsneeuw maakt! Naast alle winterse en wollige ideeën kun je ook een GROOTS gebaar maken door de bijzondere giftcreaties uit deze uitgave te maken. Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, maar ook voor het maken van ‘zomaar’ cadeautjes. Met grootse liefde ga je hiervoor aan de slag met je favoriete ideeën uit dit magazine. Think big!

 

 

 

 

Inhoud 

Home deco: In deze uitgave vind je verschillende home deco projecten. Bedenk een nieuwe look voor je kussen of maak woonaccessoires van grove garens. Daarnaast kun je zelf sneeuw gaan maken en daarmee een leuke stolp decoreren. Ben je gek van borduren? Ook daarmee kun je aan de slag. Borduur de populaire annanas printjes op je handoeken. Daarnaast is er genoeg te creeeren met papier, hout, kaarsen of juist door verschillende materialen combineren. Maak bijvoorbeeld een pallet voor aan de muur.
Handwerken: Zoals je bij home deco al gelezen hebt kun je woonaccessoires breien, borduren of knopen. Maar je kunt ook hartjes haken voor de sier of om bij te voegen bij leuke kaarten. Of brei een romantische kabeltrui, met mooie bloemen.
Kaarten en papier: Ontdek bijzonder kaartjes waar je spontaan blij van wordt, of maak juist doosjes/cadeauverpakkingen van papier. Daarnaast kun je ook nog aan de slag gaan met handlettering. Maak leuke etiketjes voor zeepjes of andere accessoires. Is er een kleintje op de wereld gekomen? Ook dat verdient een mooie kaart.
Budget, recycle & pimpen: Ga je kaarsen marmeren of pimp met mixed media. Maak zelf je bloemenboeket met duct tape. Wees creatief en gebruik je oude spullen om iets geweldigs te maken.
Bakken: Je vindt twee bakprojecten in deze uitgave. Ga aan de slag met Machteld’s recept voor wafels. Of kies een recept uit het boek van Heel Holland Bakt en maak de mooiste appeltaart.
Kids: Speciaal voor de kids een kleiproject. Modelleer je eigen robot!
Gifts: Creatief bezig zijn kan heel simpel zijn. Maak leuke cadeautjes of doosjes en gebruik je handletter talent.
Inspiratie: Ontdek alle nieuwtjes en de nieuwste boeken op het gebied van jou hobby. Laat je inspireren door Club Geluk. Zij gaan de uitdaging aan om zo realistisch mogelijk te breien met veel humor. Ook dit keer staan achterin deze uitgave een paar werkbladen om je te helpen bij jouw favoriete projecten. Think big!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here