HobbyHandig 211 (ook online)

0
2168

Het laatste nummer van 2018 alweer. Met volop inspiratie voor leuke DIY projecten voor in huis, zoals een leuke hanger van houten planken en macramékoord, een vrolijk, gehaakt streepjeskleed en een kroonluchter van geknoopte draden en kralen.

Heb je in de winter ook zo last van koude voeten? Met de behaaglijke voetenzak van pagina 12 is dat verleden tijd! Verder gaan we aan de slag met trendy materialen, zoals plantenbakken van beton, sieraden van Fimo klei en opbergzakjes van kurk. En recycling op zijn best: een journal gemaakt van zelfgemaakt papier. Deze techniek vind je op pagina 14. Je hebt het vast al gemerkt, stippen is hot! Wat voor Brechtje Bubeck begon met een hobby is nu haar droombaan. Je leest er meer over in het leesverhaal op pagina 66.

Ben je een paperlover? In deze uitgave vind je veel leuke kaarten, zoals de kruissteekkaarten met diertjes op pagina 7 en de 3x babykaarten op pagina 22. Of maak de green leafs cadeaudoosjes van pagina 28 en kijk voor handletterinspiratie op pagina 43. Leuk voor je last minute kerst- of nieuwjaarskaarten. En last but not least, ben je nog op zoek naar wat lekkers voor Kerst? Maak dan de crêpes-taart met appel en calvados uit deze uitgave.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in