Pak jouw cadeau feestelijk in!

Cadeaus inpakken met confetti en vlaggetjes

0
3079

Ieder cadeau is een feestje waard, toch? Daarom is het leuk om er niet simpelweg een papiertje omheen te doen, maar er echt iets speciaals van te maken. De feestdagen zijn misschien alweer een tijdje voorbij, maar ook verjaardagen zijn een perfecte mogelijkheid hiervoor! Omdat ik zelf bijna jarig ben, heb ik een voorbeeld gemaakt met confetti en vlaggetjes.

Jouw cadeau feestelijk inpakken? Benodigdheden

Benodigdheden

Wat heb je nodig? Allereerst natuurlijk een cadeau. Eventueel die je al hebt ingepakt. Dit heb ik in ieder geval wel alvast gedaan! Verder heb je gekleurd papier nodig. Ik heb gekozen voor drie vrolijke kleurtjes, namelijk geel, oranje en rood, maar je kunt voor iedere kleur kiezen. Ook heb je een perforator, een schaar, vloeibare lijm, een stukje touw en plakband nodig.

Jouw cadeau feestelijk inpakken? Perforator

Cadeau feestelijk inpakken

De eerste stap om een feestje van jouw cadeau te maken, is door confetti toe te voegen. Als je dit kant-en-klaar hebt kan dit, maar je kunt het ook zelf maken van jouw papier met een perforator! Je kunt zoveel maken als je zelf wilt natuurlijk. Vervolgens maak je een patroontje met vloeibare lijm om hier vervolgens de confetti op te plakken.

Jouw cadeau feestelijk inpakken? Confetti

Jouw cadeau feestelijk inpakken? Knippen

Als je alle confetti erop hebt geplakt, kun je verder met de vlaggetjes. Je vouwt het papier dubbel om er vervolgens kleine stukje vanaf te knippen. Dit kun je meteen in een vorm doen. Ik heb gekozen voor drie verschillende vormpjes voor wat variatie!

Jouw cadeau feestelijk inpakken? Plakken

Daarna kun je een stukje touw afknippen om hier vervolgens de vlaggetjes omheen te plakken. Zodra je jouw vlaggenlijn af hebt, kun je hem op het cadeautje plakken (met plakband). Et voila, jouw cadeau feestelijk inpakken is alweer klaar!

Jouw cadeau feestelijk inpakken? Confetti en vlaggetjes!

Hoe pak jij jouw cadeaus feestelijk in?

Groetjes,
Anouk
www.nouk-san.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in