Kurken onderzetters pimpen

smileys, cactussen, dieren laat je fantasie zijn gang gaan.

4
2377

Soms kom je wat tegen en denk je wat kan ik daar mee doen, nou in dit geval, kurken onderzetters pimpen. Waarmee dan? Met Acrylmarkers of zo als ze ook wel genoemd worden Paintmarkers. Natuurlijk was dit niet de enige optie en ik ga nog wel uitproberen wat er allemaal mogelijk is. Je zal er vast wel kleine schilderijtjes mee kunnen maken, of grote. Stenen bloempotten pimpen, hout mee opvrolijken en ook kinderen zullen hiermee wel wat moois kunnen maken.

Zoals al gezegd ik ging kurken onderzetters pimpen met deze paintmarkers. En omdat een idee soms nog vorm moet krijgen heb ik verschillende patronen/plaatjes uitgewerkt en uiteraard ook geprobeerd. Jullie vinden hier dan ook de getekende patronen en hoe je ze gaat uitwerken is aan jullie zelf. Misschien heb jezelf wel een heel goed idee.

Op facebook werd ik er aan herinnerd dat ik al weer een jaar elke veertien dagen een blog voor jullie schrijf. Dat vind ik wel bijzonder en daarom ga ik iets weggeven.

WINWINWINWIN

Ik verloot onder alle reakties op dit blog via Hobbyhandig (dus via de pagina van Hobbyhandig en niet via facebook) een set paintmarkers en een twee pakjes van zes onderzetters.kurken onderzetters pimpen

Kurken onderzetters pimpen

Benodigdheden:

 • Paintmarkers
 • kurken onderzetters
 • eventueel carbonpapier kurken onderzetters pimpen
 • uitgeprinte patronen

Omschrijving:

 1. Teken het patroon met zwart op de onderzetter
 2. kleur naar eigen inzicht in (mocht er iets fout gaan, laat het dan een paar uur drogen en je kunt er met een andere kleur overheen)
 3. laat een poosje drogen
 4. trek de zwarte lijnen opnieuw over

kurken onderzetters pimpenkurken onderzetters pimpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kurken onderzetters pimpen kurken onderzetters pimpen

 

kurken onderzetters pimpen

kurken onderzetters pimpen

kurken onderzetters pimpen

4 REACTIES

 1. Wat een leuke onderzetters. Ben heel benueuwd wat er allemaal kan met deze markers. Veel plezier met het testen. Je maakt iedere keer zo’n leuke blogs, ga zo door

  • hallo,

   Als je zorgt dat jouw adres in mijn mailbox komt, zorg ik er voor dat de onderzetters en stiften naar jouw toe komen.

   groetjes marja

  • Hallo Esther,

   Als je zorgt dat jouw adres in mijn mailbox komt, zorg ik er voor dat de onderzetters en stiften naar jouw toe komen.

   groetjes marja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in