De website van HobbyHandig is live!

De nieuwe website van HobbyHandig is live en daar zijn we trots op!

0
7354

Hoera! De nieuwe website van HobbyHandig is live en daar zijn wij erg trots op! Op de nieuwe website zijn een aantal dingen veranderd, zo hebben we nieuwe sterbloggers, kun je al onze YouTube filmpjes vinden en gemakkelijk zoeken op bepaalde projecten.

Op de pagina Doen vind je alle projecten uit de afgelopen HobbyHandig uitgaven ondergebracht in categorieën. Op zoek naar projecten voor in je huis? Kijk dan bij Home Deco. Wil je kaarten maken? Kijk dan onder Kaarten & Papier, etcetera!

In het archief vind je alle uitgaven van HobbyHandig t/m 165. Via het archief kun je de online uitgaven lezen en de artikelen uit de betreffende uitgave bekijken.

Neem zeker ook een kijkje in onze shop, daar vind je de HobbyHandig uitgaven tot en met 177 en kun je alle specials van HobbyHandig aanschaffen.

Nieuw is de pagina Winnen. Hier vind je alle winacties die momenteel online staan, zoals de Sizzix winactie en een prijsvraag voor de tentoonstelling Breien!

hobbyhandig is liveOp de website vind je het laatste nieuws over jouw hobby, leuke trends, projecten, DIY’s van verschillende bloggers en inspirerende filmpjes van ons YouTube-kanaal. Zeker een kijkje waard.

Deze feestelijke gebeurtenis moeten we natuurlijk wel vieren! Daarom trakteert HobbyHandig op een kortingscode in onze webshop Hobbybladenshop.nl. Schrijf je meteen in op onze nieuwsbrief en ontvang de kortingscode vanavond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in