Loving Paper 10 (ook online)

0
10403

Wij hopen dat 2022 een mooi en creatief jaar wordt! In dit nummer vind je volop inspiratie, de laatste trends en nieuwste technieken om uit te proberen. Ondanks de nog korte dagen en het koude weer komt het voorjaar er toch echt aan. De tijd van het jaar waarin alles weer gaat bloeien. Het thema Botanical sluit daar perfect op aan. Ga aan de slag met het tekenen van bladeren op kaarten, in een bullet journal of lijst in en hang ze op aan de wand. Ook leuk, maak planten van papier.

In deze editie vind je daarnaast veel ideeën voor bijzondere cadeaus om een dierbare mee te verrassen. Wat denk je van zaaimatjes van handgeschept papier. Als je deze zaaimatjes wat water geeft, komen er vanzelf planten uit. Of ontwerp een kaart met een kleurrijk natuurtafereel. Ook een lieve quote in de vorm van een hartje laat menig hart sneller kloppen. 

Is dit het jaar om meer structuur aan te brengen? Laat je dan inspireren door de verschillende journals. Ga voor een overzichtelijk maandoverzicht of weekoverzicht. Of gebruik je bullet journal juist om foto’s en herinneringen in te bewaren. We zijn benieuwd waar jij jouw journal dit jaar voor gaat gebruiken.

Laat je inspireren en… be creative

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in