Loving Paper 11 (ook online)

0
1058

Het is nu nog aftellen tot de vakantie, maar als het zover is, neem dan vooral deze uitgave mee. De redactie heeft de leukste projecten verzameld om tijdens de vakantie, of gewoon lekker in de tuin, mee aan de slag te gaan. Denk aan heerlijk mindful tekenen, waarbij we je uitleg geven over kleuren mengen of maak een uniek zigzagboekje dat je tijdens de vakantie makkelijk kunt aanvullen.

In deze editie leggen we uit hoe je een summer box maakt. Hier kun je een notitieboek en journal in bewaren maar ook allerlei andere souvenirs. Zo heb je alles mooi bij elkaar. Maak voor de vakantie alvast unieke boekenleggers. Dat maakt het lezen van een boek nog leuker. En oefen voordat je weggaat alvast met het schetsmatige alfabet en de afbeeldingen op de doevellen. Dan stuur je vanaf je vakantieadres bijzondere ansichtkaarten naar vrienden en familie.

Wil je het vakantiegevoel thuis nog even vasthouden? Teken dan een grote wereldkaart op canvas, kleur in met aquarelverf en hang op aan de muur. Extra leuk, prik punaises in de landen waar je al geweest bent. Vakantie betekent ook het einde van het schooljaar. Verras de leraar of lerares met een gehandletterde kaart.

Laat je inspireren en… be creative!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in