Loving Paper 14 (ook online)

0
787

Het eerste nummer van 2023 staat in het teken van journalen. Een ideale methode om overzicht te creëren in drukke (en minder drukke) periodes. Noteer al je afspraken, verjaardagen en to do’s van de week in jouw unieke journal. Naast een handig overzicht
kun je in een journal ook al jouw creativiteit kwijt. Versier de pagina’s met kleine tekeningen, stickers, washi tape of stempels. Alles is mogelijk!

In deze uitgave vind je volop inspiratie voor maand- en weekoverzichten. We gaan onder andere aan de slag met een stempelset, maken een doorkijkje en leggen uit hoe je fleurige bloemen tekent. Zo wordt het bijhouden van jouw journal nog leuker. We besteden daarnaast aandacht aan de buitenkant van het journal. Maak een Delfts Blauwe hoes of haal de satéstokjes tevoorschijn voor een stippatroon.

Verder leggen we uit hoe je een duurzaam cadeauzakje maakt, leuk om te geven en goed voor het milieu. We maken papieren bloemen voor een echt voorjaarsgevoel in huis en handletteren een quote voor elke dag. Ook gaan we aan de slag met 3D tekenen en we laten zien hoe je een mandala tekent voor een zen moment.

Laat je inspireren en… be creative!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in