Loving Paper

Goed nieuws!

Creative Letters en Cards & Scrap gaan samen verder onder de titel Loving Paper. Loving Paper is een trendy magazine met de laatste papiertrends dat zowel in print verschijnt als 100% identiek online met leuke extra’s. We bundelen het beste uit beide bladen en dankzij de combinatie van technieken doe je nog meer inspiratie op! Onder andere de volgende technieken komen aan bod: handletteren, kaarten maken, journaling, Mixed Media, scrappen en stempelen. Inclusief 16 doevellen om direct te beginnen. Je doet 4x per jaar inspiratie op, op het gebied van de laatste trends en gaat aan de slag met diverse papierprojecten. Dankzij de duidelijke stap-voor-stap uitleg en de foto’s is dit tijdschrift geschikt voor zowel beginnende als gevorderde papierliefhebbers.

Neem een voordelig abonnement en krijg 4x per jaar het tijdschrift in de bus + toegang tot het online archief met alle uitgaven van Loving Paper, Cards & Scrap en Creative Letters! Loving Paper, creatief met papier voor alle papierliefhebbers!

Origineel kerstmenu met windlicht!

Kun je ook niet wachten tot je kerst kunt vieren met je geliefden? Wij hebben een leuk idee om de wachttijd wat op te vrolijken....

Volg Cards & Scrap op social media

2,679FansLike