Mijn Hobbykaart XL 105 – Dé kerstkaartenspecial 2022 (ook online)

0
1800

Het is weer tijd voor Dé Kerstkaarten Special van Mijn Hobbykaart XL! Bedenk je elk jaar dat je toch eerder had moeten beginnen met het maken van je kerstkaarten? Dan komen wij met de oplossing. Met deze editie kun je meteen aan de slag met 29 toffe kaarten met knipvel, doe je inspiratie op voor nog meer zelfgemaakte kaarten én krijg je nog eens veel extra’s, waaronder de gratis kerstgadget: 3 x een labeltje in de vorm van een kerstboom! 

Haak een randje om je kerstkaart, borduur een kerstster of maak een pop-up open haard. Stuk voor stuk toffe kaarten om te maken. Hou je van traditioneel, begin dan meteen met de 3D-kaart met kersttak of ga voor de vintage-kaart. Liever modern, ga dan voor de slimline met schattige pinguïns of de roze kerstkaart. En durf jij de uitdaging aan, maak dan de bijzondere vormkaarten met de deurtjes. Maak je kaart (of kerstcadeau) nog specialer door de kerstgadget toe te voegen. 

Voor ieder wat wils en heel veel inspiratie voor deze feestelijke periode dus. Ga gauw aan de slag en wens jouw familie, vrienden en kennissen het allerbeste voor het nieuwe jaar met een zelfgemaakte kaart!

Heel veel kaartenmaakplezier! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in