Mijn Hobbykaart XL 85 (ook online)

4
2790

Dé Cadeaukaartenspecial 2019 van Mijn Hobbykaart XL is een uitgave vol kaarten die je kunt gebruiken om op een creatieve manier een tegoedbon, geld of een kleinigheidje cadeau te geven. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de lieve dierenvriendjes op pagina 4 of de vrolijke lentekaarten van pagina 100, waarmee je op een originele manier een uitnodiging voor een etentje stuurt.

Natuurlijk is ook aan Moederdag en Vaderdag gedacht. Met de knipvellen van de Mix & Match kaarten maak je een fleurige kaart voor Moederdag. De beschrijving hiervan lees op je pagina 16. En de stoere cadeaukaart ‘Voor de beste vader’ van pagina 6 is eigenlijk al een cadeau op zich met een kalender en notitieboekjes.

De extra vellen in deze uitgave zijn speciaal ontworpen om hiervan labels en versieringen voor op labels te maken. Leuk voor aan een bos bloemen of ander cadeautje. Natuurlijk kun je van iedere kaart uit deze uitgave ook een label maken voor aan een cadeau.

Door de hele uitgave vind je tips & tricks om een gewone kaart om te toveren tot een cadeaukaart. Een kaart geven en krijgen is nog nooit zo leuk geweest!

 

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in