Zelf een unieke vakantiekaart maken

0
731

Voor de regio Noord in Nederland is de alweer zomervakantie begonnen. De komende weken zijn dan ook weer veel Nederlanders vrij en besteden zij de vrije tijd aan een mooie vakantie in Nederland of het buitenland.

Hoe leuk is het om dan het thuisfront met een kaartje op de hoogte te houden? Even langs de lokale winkel om vakantiekaarten uit te zoeken met wat foto’s van de regio en de lokale bezienswaardigheden. Of om zelf een unieke vakantiekaart te maken!

Bij Greetz kan je namelijk een eigen vakantiekaart of fotokaart maken met de kiekjes die je tijdens je vakantie zelf hebt genomen. Via website of de app van Greetz kun je de foto’s van je telefoon of tablet direct gebruiken en binnen no-time een unieke en persoonlijke vakantiekaart maken en versturen.

De kaarten die jij maakt worden in Nederland gedrukt en verstuurd, zodat ze al de volgende dag worden bezorgd! Superhandig voor als je in het buitenland op wandelvakantie in de bergen of op safari bent en er niet altijd een brievenbus in de buurt is!

Bekijk de mogelijkheden bij de fotokaarten van Greetz of lees meer over de gebruiksvriendelijk app waar je de kaarten kunt maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in