Creëer Magazine (HobbyHandig 210, ook online)

Creëer Magazine, maak het op jouw manier!

1
5214

Een beetje spannend is het altijd, zo’n eerste editie. Maar wat was het leuk om deze uitgave te maken! Creëer Magazine inspireert je om een creatieve draai te geven aan jouw levensstijl. Stroop die mouwen maar vast op, want we weten zeker dat je handen beginnen te kriebelen als je de DIY-projecten ziet. In deze eerste editie van maar liefst 100 pagina’s dik nemen we je mee in drie trendy stijlen die je bijna niet meer kunt missen in jouw interieur en kledingkast.

Bij ‘Just Minimal’ maak je met zo min mogelijk poespas onwijs leuke projecten. Ga bijvoorbeeld aan de slag met krijtverf op pag. 8, maak een draadlamp op pag. 30, of creëer je eigen wanddecoratie met een clipboard op pag. 10. Het tweede thema ‘Golden Party’ spreekt voor zich: een gouden feestje. Op pag. 52 dekken we de tafel zo feestelijk mogelijk voor Kerst. En met de kleine sfeerlichtjes met een gouden detail van pag. 58 wordt het nog gezelliger. Ga je liever aan het werk met stoffen? Dan zijn de geborduurde kussens van pag. 48 echt wat voor jou! Tot slot haal je het groen in huis met de stijl ‘Inside Botanical’. Bijvoorbeeld met de monstera op pag. 70, een hele populaire plant die perfect past in deze stijl. En vergeet jij je planten wel eens water te geven? Dan zijn de gehaakte planten van pag. 92 voor jou ontworpen.

De redactie heeft met veel plezier aan deze uitgave gewerkt en is ontzettend trots op het resultaat. We hopen dat jij net zo enthousiast bent! Heel veel DIY-plezier!

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in