DIY met Doodle Clay en maak de mooiste creaties!

0
4360

Creëer de leukste decoratie voor in je huis. Wat dacht je van een creatie in de vorm van een huis of een hart? Lijst je creatie in, hang het op en maak je eigen 3D kunstwerk!

Doodle Clay is hét product voor wie creatief bezig wil zijn en tegelijkertijd zijn hoofd leeg wil maken. Geef uiting aan je creativiteit en voel de stress van je af glijden. Even een heerlijk moment voor jezelf in dit digitale tijdperk. De luxe en complete giftset wordt geleverd in een koker samen met twee kleuren hoogwaardige klei, handige letterstempels, tooltjes, een uitsteekhart en een inspiratiefolder. Geef met de bijgeleverde letterstempels een persoonlijk tintje aan je creatie of maak je cadeau uniek voor de ontvanger met een persoonlijke boodschap erin verwerkt.

De klei blijft zacht, zodat de klei keer op keer gebruikt kan worden. Om een mooie, strakke creatie te krijgen raden wij je aan om op een ondergrond te werken van dik papier, aluminiumfolie, bakpapier of een plastic sheet. Zo hoef je zo min mogelijk je creatie op te pakken en blijft de basisvorm mooi behouden. Bak het af in een keukenoven en je hebt een blijvend resultaat. Na het afbakken heeft de klei een mooie matte uitstraling.

Bovenal is kleien met Doodle Clay gewoon heel erg leuk om te doen: alleen, met vriendinnen of met je gezin. Dus start vandaag nog met Doodle Clay en ervaar de rust zelf! Vind alle inspiratie voor jouw creatie op onze website en bestel gelijk jouw startset Doodle Clay op www.doodle-clay.com met de couponcode HOBBYHANDIGCREEER voor gratis verzending!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in