HobbyHandig 181 – Waar is dat feestje?

0
4962

Het is feest en dat wordt gevierd. Het eerste wat je doet is de boel versieren met slingers, vlaggetjes en bloemen. Het tweede is uitkijken naar de brievenbus, want daar zullen vast wel een aantal felicitatiekaarten doorheen glijden. En het derde is: genieten van je feest, samen met al je gasten.

Wat heb je nodig?
* Papierblok 15 x 30 cm: effen bruin, effen blauw/groen, special bruin 15 x 30 * Papierblok 4 seizoenen deco 30 x 30 cm * Embossingmal knopen en linialen * Koord bruin * Stempels Nederlandse teksten * Papieren roosjes: bruin, zwart/wit * Papieren bloemen bruin * Meeldraden blauw/groen * Swirls: bruin, groen * Papieren vlinders: zwart/wit, blauw/groen * Trimmings/kant bruin * Inkpad bruin * Knoopjes blauw/groen * Kladpapier * Lijm * Snijmesje, -mat en -liniaal * Schaar * Schuurmaatje of -papier * Stans-/embosapparaat
Materialen zijn afkomstig van BoekenVoordeel

Vlaggenlijn
Snij vier basisvlaggetjes uit blauw/groen karton (werkblad). Snij vier vlaggen (werkblad) uit het bruine dessinpapier met stippen en plak ze op de basis vlaggen. Snij twaalf vlaggetjes uit metallic bruin papier en embos ze met de mal met knoopjes. Plak ze op de grote vlaggen. Maak aan beide uiteinden van de vlaggen een klein gaatje. Haal er een bruin koord doorheen en plak blauwe knoopjes op de gaatjes. Versier twee vlaggen met een cluster van papieren bloemen, swirls, blaadjes en roosjes.

vlaggenlijn

Ben je nu alweer jarig?
Snij een bruine, dubbele kaart van 12,5 x 15 cm en blauw/groen karton van 12 x 12 cm. Embos het karton met linialen. Snij een bruine strook van 3 x 15 cm en embos het. Schuur beide delen licht op. Plak het blauwe/groene deel op 2 mm uit de kaartvouw. Aan de rechterkant blijft een stukje bruin zichtbaar. Vouw dit zigzaggend op. Plak de bruine strook horizontaal over het gevouwen gedeelte en in het midden van de kaart. Werk de rechterkant af met een cluster van bloemen, roosjes en swirls. Stempel de tekst en snij het uit. Mat het op bruin en plak het op. Breng als afwerking nog enkele vlinders aan.

feestje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in