Benodigdheden voor kinder bueno taart voor 12 personen
Ingrediënten
Biscuit
15 eieren
450 g suiker
150 g cacaopoeder
450 g bloem
snufje zout
Botercrème
750 g poedersuiker
450 g ongezouten roomboter
6 el Nutella
kom
mixer
3 bakvormen Ø 20 cm, ingevet
keukenmachine
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 180 °C.
- Doe alle ingrediënten voor de biscuit bij elkaar in een kom en mix deze 10 minuten op de hoge stand, Zet daarna de mixer nog 2 minuten op de laagste stand.
- Verdeel het beslag over de 3 vormen. Bak in 25-20 minuten gaar. De biscuit is gaar als een satéstokje er schoon uit komt. Laat de biscuits afkoelen op een rooster.
- Doe de boter in de kom van de staande mixer. Klop in 10 minuten luchtig. Voeg de poedersuiker en Nutella toe. Mix 10 tot 15 minuten goed door tot een luchtige crème. Doe de crème in een spuitzak.
- Leg de eerste cake op een serveerbord. Spuit er in toeven een derde deel botercrème op. Leg voorzichtig de tweede cake op de toeven botercrème. Spuit hier weer een derde deel botercrème op. Leg de laatste cake hier voorzichtig op. Spuit het laatste deel botercrème op de cake. Decoreer met stukjes Kinder Bueno.