Loving Paper 12 (ook online)

0
971

Het thema van dit nummer is crafty season: de tijd van het jaar waarin de dagen weer korter worden en het heerlijk is om creatief bezig te zijn. Zorg voor wat tijd voor jezelf en hou bijvoorbeeld je gewoontes bij in een moodtracker, maak kaarten voor familie en vrienden of handletter cadeaulabels. Alle papiertechnieken komen aan bod. 

In deze uitgave besteden we ook aandacht aan duurzaamheid. Dit thema speelt een steeds grote rol in ons dagelijks leven. Papier is een materiaal dat uitermate geschikt is voor recycling. In dit nummer geven we volop inspiratie voor het upcyclen van papier. En als je toch bezig bent, hergebruik dan ook oude enveloppen, lege dozen of blikken en maak er cadeauverpakkingen van.

En ben je een tekenliefhebber? Dan hebben we goed nieuws, want we hebben de leukste tekenprojecten voor je verzameld. Ga aan de slag met zeeschelpen, papavers, herfstbladeren of pompoenen. Allemaal voorzien van stap-voor-stap illustraties. We zijn benieuwd wat jij als eerst gaat maken. Deel je jouw creatie met ons?

Laat je inspireren en… be creative

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in