Loving Paper 8 (ook online)

0
1471

In deze editie staat outdoor sketching centraal. Neem je schetsboek of papier, potloden, fineliners en aquarelmarkers mee en teken een bijzonder gebouw, stadstafereel of het uitzicht op je eigen huis. Het fijne is dat het niet perfect hoeft, want de imperfectie geeft het juist meer sfeer. Laat je inspireren door de creaties uit deze uitgave. Deel je jouw schets met ons?

Ben je enthousiast geworden over one line art? Dan hebben we goed nieuws: in dit nummer gaan we aan de slag met face sketching. Het vereist wat oefening maar eenmaal onder de knie teken je de mooiste portretten. Verder hebben we een aantal superleuke handletterprojecten zoals bouncelettering (inclusief doevellen!) en handletteren op een schetsrol en notitieboekje.

Zelf papier maken hoeft niet moeilijk te zijn. Gebruik oud papier of doeken en verwerk hier gedroogde bloemen of kruiden in. Verras een vriend of vriendin met een kaart gemaakt van eigen papier. En als je toch bezig bent, maak er gelijk een envelop bij! Op pagina 70 lees je hoe je te werk gaat.    

Laat je inspireren en… be creative

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in