Loving Paper 9 (ook online)

0
1316

De winter komt eraan, het ideale seizoen om lekker binnen creatief bezig te zijn. Het is de tijd van care to share, deel je creativiteit en liefde met de mensen om je heen. Maak mooie gifts en prachtige kaarten om te delen. In dit nummer vind je daarvoor volop inspiratie, denk aan zelfgemaakt cadeaupapier, een gehandletterd recept van een warm drankje (heerlijk om samen te drinken!) en 22 unieke gifts voor de Kerst.

Het is daarnaast ook belangrijk om wat tijd voor jezelf in te plannen. Pak potlood en papier en teken stap-voor-stap een huisportret, bijzondere paddenstoelen en een cartoonmeisje of pak je bullet journal erbij en maak alvast een mooie opzet voor 2022. De Love journaling doevellen helpen beginnende journalers met het indelen van maand- en weekoverzichten en geven ervaren journalers inspiratie. Hou je meer van stempelen? Op pagina 38 vind je ideeën voor een art journal.

Heb je thuis nog oud papier en karton liggen? Ga dan aan de slag met substainable craft en maak er iets nieuws van! Op pagina 66 lees je hoe je van toiletrollen een mini album maakt. De bijbehorende doevellen zijn multifunctioneel. Je kan deze bijvoorbeeld ook goed gebruiken om een mini magazine te maken, waarbij je afbeeldingen en teksten uit oude kranten en tijdschriften kunt recyclen. We zijn benieuwd waar jij de doevellen voor gaat gebruiken.

Laat je inspireren en… be creative

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in