Meester-juf bedank labels

omdat ze handig zijn

0
482

Einde schooljaar

Het is weer het eind van een schooljaar en dan zie je elk jaar dat er cadeautjes worden gegeven en daarvoor gebruik je dan deze meester-juf bedank labels. Want eerlijk gezegd zie je door de bomen het bos niet meer, wat moet je nu geven, moet je het zelf maken, ga je iets kopen of geef je gewoon de ouderwetse reep chocolade. Naar een bijpassende label hoef je niet meer te zoeken. Ik heb er een paar gemaakt en hier neergezet, Alleen even deze meester-juf bedankt labels uitprinten en klaar ben je.

Leuk een label en dan..

Leuk zo’n meester-juf bedank label, maar waar hang je die dan aan. Bij de tekst Dankzij U heb ik meer in mijn Mars hoef je niet zoveel fantasie te gebruiken. Het is niet nodig een hemellichaam uit de lucht te plukken, een mars uit de winkel lijkt mij voldoende.

Het zit d’rop is ook duidelijk, het slaat op drop. Een doosje, potje, zakje drop is ook eenvoudig te verkrijgen.

Bij U bent goud waard komt iets meer kijken. Een tablet chocola met gouden wikkel, een goudsbloem in een potje, een chocolademunt XL. Maar ook kun je een houten poppetje nemen en deze aan de onderkant goud verfen.

Ik heb genoten van het schooljaar gaat goed samen met een zak borrelnootjes of andere soorten noten. Wel of niet in een glazen pot.

Bedankt dat je hielp groeien past perfect bij een miniplantje in een pot.  Het is neit nodig om grote dingen te kopen.

Bedankt voor de FAntastische tijd hang je aan een fles FAshampo. En de laatste tekst Bij jou was ik in goede handen die hang je aan een fles handzeep. Met of zonder pompje. Maar ook een zakje met kleine tubes shampo kan bij beide labels.

Materiaal

Neem wat dikker papier en print de labels uit. Bij de meeste labels zijn de letters zonder kleur. Dit is leuk voor de kinderen kunnen ze deze zelf nog een leuk kleurtje geven, Doen ze zelf ook nog iets voor het cadeau. Label uitknippen, gaatje er in maken, touwtje er door en je bent er klaar voor.

Eerdere blogs over dit item

https://www.hobbyhandig.nl/een-theekrans-voor-de-juf-of-meester/

https://www.hobbyhandig.nl/stop-een-tekst-in-een-zeeppompje/

 

Labels

meester-juf bedank labels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in