Origineel kerstdessert

0
506

Het is bijna kerst en dat betekent natuurlijk ook gezellig eten met de familie. Bij ons worden de taken altijd netjes verdeeld en krijgt iedereen een gerecht om te maken. Anne is dit jaar opgezadeld met het kerstdessert. En als blogger van een creatieve blog, wil je dan natuurlijk ook met iets leuks komen! Niet te ingewikkeld (daar houden we niet van!), maar het liefst wel met verbluffend resultaat. Deze eetbare kerstboompjes voldoen hier helemaal aan: in een handomdraai gemaakt en super origineel.

IjshoorntjesWat heb je allemaal nodig?

  • Chocolade (puur of melk)
  • M&M’s, (de kersteditie, anders moet je alleen de groene, rode en witte eruit vissen :))
  • IJshoorntjes

 

 

Hoe pakken we het aan?

  1. Smelt de chocolade au-bain-marie

  2. Hak de M&M’s in kleine stukjes
  3. Bestrijk met een kwastje de ijshoorntjes met chocolade tot ze helemaal bedekt zijn
  4. Strooi de gehakte M&M’s over de boompjes. (Wacht hier heel even mee, anders is de chocolade nog te vloeibaar en vallen alle M&M’s er weer af!)

Serveer met een bolletje ijs en slagroom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here